Het Vegetafel Team

Christine Burgemeester - Directeur

Christine Burgemeester begon al op jonge leeftijd met vrijwilligerswerk. Voeding en dieren hebben daarbij altijd een belangrijke rol gespeeld. Het respect voor het leven, maar ook het zoeken naar de balans, gingen later een steeds grotere rol spelen. Mensen, dieren, voedsel, het werden steeds belangrijker onderwerpen in haar leven.

Na een aantal jaren in het bedrijfsleven haar geld verdiend te hebben, besloot Christine in 2012 als zelfstandig ondernemer verder te gaan en Vegetafel op te richten: een bedrijf op commerciële basis, maar met een ideële inslag. Een jaar na de oprichting van Vegetafel volgt haar tweede bedrijf, Vegenement. Waar Vegetafel zich vooral richt op langdurige samenwerking, zal Vegenement zich gaan richten op meer incidentele en kleinere feesten en partijen. In 2013 verzorgde zij de eerste Veggie Fair, dit evenement zal zich jaarlijks gaan herhalen. VegFestNL is een tweede evenement in beheer van Vegetafel.

Naast Vegetafel en Vegenement, is Christine Burgemeester werkzaam als administratief coördinator bij de Stichting Kinder Kanker Genezing. Voor deze stichting verzorgt zij diverse werkzaamheden. Als aanspreekpunt van donateurs en bedrijven, maar ook als filter voor het bestuur van deze stichting heeft zij een goed overzicht van de dagelijkse gang van zaken. Een fijne baan, waar ze nog lang van hoopt te mogen genieten.

ONZE RELATIE MANAGERS

Vera van der Weele - Relatiemanager

E-mail: vera@vegetafel.nl
Telefoon: 0611068615

Keurmerk Gastvrij voor Vegetariers

Tess en Helen kunnen u meer informatie geven over het keurmerk Gastvrij voor Vegetariërs. Ze zijn te bereiken via restaurantkeurmerk@vegetafel.nl
 

ONZE BACK OFFICE COLLEGAE

Caroline Haas - Medewerker Evenemententeam

Caroline werkt sinds 2017 bij Vegetafel en studeert nog aan de middelbare school. Ze doet aan hockey, zeilen en in de weekenden helpt ze mee voor, en achter de schermen van het Vegetafel en Vegenement team.

Timo Haas - Medewerker Evenemententeam

Timo werkt sinds 2017 bij Vegetafel en houdt er van om sportief bezig te zijn. Hij houd erg van judo en heeft recent zijn zwarte band gehaald. Bij Vegetafel helpt hij achter de schermen met de evenementen die georganiseerd worden.

Tim Plantfeber - Medewerker Evenemententeam

Tim werkt al sinds 2016 bij Vegetafel en is student in Delft. Hij werkt voornamelijk aan content op de website.