Evenementen

Agenda

2019:
- 28 april: Vegenement Goes (catering vol)
- 24, 25, 26 mei: Vegenement Someren (vol, alleen catering)
- 30 juni: Vegenement Rotterdam
- 25 augustus: Vegenement Nijmegen
- 1, 2 en 3 november: Vegenement VegFestNL, Jaarbeurs Utrecht (6e editie). 2 en 3 november voor standhouders. 2 en 3 november voor standhouders.

Uw evenementen

VIP evenement
Vegetafel organiseert duurzame veganistische evenementen. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk kunnen wij ook uw evenement tot een groot succes maken!
De afgelopen jaren verzorgden wij voor diverse klanten evenementen en beurzen. Wij kunnen u helpen met het organiseren van uw duurzame veganistische evenement. Dit kan door advies, door het organiseren van een onderdeel van het evenement of door u de hele organisatie uit handen te nemen.

Onze evenementen

Veggie Fair
Vegetafel organiseert zelf diverse prachtige evenementen in eigen beheer. Van tientallen tot duizenden bezoekers. Bijvoorbeeld de Veggie Fair en VegFestNL. Maar ook de VegeQ. U heeft als bedrijf een unieke kans om u op deze evenementen te presenteren. Op deze evenementen komt een bewust publiek wat zeer geïnteresseerd is in uw duurzame, veganistische product.

Van bedrijfsevenement tot vakbeurs


Wij hebben veel ervaring met het opzetten van veganistische evenementen. Van single-events en gezellige diners tot grote beurzen. Daarnaast nemen wij ook vaak een deel van de organisatie van een evenement uit handen, we organiseren de productmarkt bij uw congres of het VIP gedeelte van uw festival. Maar denk zeker ook aan een gezellig diervriendelijk bedrijfsuitje.

Veggie Fair: Van flexitariër tot veganist


De Veggie Fair is hét duurzame, biologische en veggie lifestyle event van Nederland. Op de productmarkt kunt u de vele bezoekers met uw bedrijf en producten kennis laten maken. U krijgt de kans om de bezoekers uw producten te laten proeven, beleven en kopen. De Veggie Fair is gericht op een brede doelgroep van vegetariër tot vleesminderaar. De groene en lichtgroene consument. Jaarlijks bezoeken ongeveer 10.000 dit evenement.

Wat wij doen


In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd. We kennen veel locaties, producenten, sprekers en coaches. Wij kunnen u adviseren over uw evenement, van een onderdeel de organisatie uit uw handen nemen of het hele evenement organiseren

VegFestNL: Hét vegan evenement van Nederland

VegFestNL
Ieder jaar rond 1 november (world vegan day) zal de Jaarbeurs Utrecht worden omgetoverd tot een vegan friendly locatie. Dan vindt Vegenement VegFestNL plaats. Dit evenement speelt direct in op de groeiende groep veganisten die Nederland en omringende landen rijk is. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers de vele lezingen bijwonen, films bekijken, kennis maken met de diverse productgroepen die deze lifestyle rijk is en op allerlei vlakken ervaring uitwisselen. Vegenement VegFestNL is gericht op mensen die interesse hebben in plantaardig eten en de veganistische lifestyle. U krijgt de kans om de bezoekers uw producten te laten proeven, beleven en kopen.

Bel mij voor een vrijblijvende offerte