Uw evenement

VIP evenementVegetafel organiseert duurzame, vegetarische en veganistische evenementen. Wij kunnen ook uw evenement tot een groot succes maken.

De afgelopen jaren verzorgden wij voor diverse klanten evenementen en beurzen. Wij kunnen u helpen met het organiseren van uw duurzame, vega-evenement. Dit kan door advies, door het organisateren van een onderdeel van het evenement of door u de hele organisatie uit handen te nemen.

Van bedrijfsevenement tot vakbeurs

Wij hebben veel ervaring met het opzetten van vegetarische evenementen. Van single-events tot grote beurzen. Daarnaast nemen wij ook vaak een deel van de organisatie van een evenement uit handen, wij organiseren de productmarkt bij uw congres of het VIP gedeelte van uw festival. Ons team heeft daarnaast jarenlange ervaring met het organiseren van bedrijfsevenementen bij diverse soorten bedrijven. Wij maken dan ook graag uw bedrijfsevenement tot een groot succes.

Wat wij doen

Wij hebben een groot netwerk en kennen veel locaties, sprekers en coaches. Wij kunnen u adviseren over uw evenement, van een onderdeel de organisatie uit uw handen nemen of het hele evenement organiseren. Door onze ervaring en ons netwerk kunnen we dat tegen zeer scherpe tarieven. We kunnen al advies geven vanaf €55 euro per uur. Wij dragen dan graag onze kennis over, die we hebben opgedaan in de afgelopen decenia.

Vul het formulier hieronder in voor een vrijblijvend gesprek of offerte.
 

Particulier of klein evenement: Vegenement

Wilt u als particulier een evenement organiseren of wilt u een kleine activiteit organiseren? Dan kan u terecht bij ons zusterbedrijf Vegenement.
 
Mededeling: Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacyverklaring voor meer informatie.