Vegenement Rotterdam 2018

25 november 2018, Vegenement Rotterdam

Op 23 september moesten wij Vegenement Rotterdam wegens buitengewoon slechte weersvoorspellingen annuleren. Aangezien Noordplein Rotterdam echt een prachtige en fijne locatie is, hebben we ervoor gekozen om het evenement te verplaatsen naar 25 november van 11.00 tot 17.00. Onder het genot van gluhwein, warme chocolade en een vrolijk muziekje kunnen onze standhouders en bezoekers elkaar ontmoeten. Met Halloween een paar dagen achter ons en Sinterklaas en Kerst in het vooruitzicht, zullen wij er alles aan doen om standhouders en bezoekers alvast in de knusse sfeer van de decembermaand bij elkaar te brengen. De bezoekers kunnen alvast hun Sinterklaas en Kerstcadeautjes komen shoppen onder het genot van een hapje en een drankje.

De gezellige sfeer op het plein, omringt door knusse cafeetjes is een grote pré. Het plein is een verbinding tussen de wijken Noord en Crooswijk met maar enkele wandelminuten van het centrum.

25 november, Noordplein Rotterdam. Het evenement zal gratis toegankelijk zijn voor bezoekers. De doelgroep is flexi, vega, vegan, lactosevrij, biologisch, fairtrade. Samengevat als de groene bewuste consument. Standhouders mogen producten laten proeven, verkopen en promoten. Verkoop van dranken is NIET toegestaan, de verkoop van dranken gaat via de vegan bar. CATERAARS nemen vooraf contact op met de organisatie. Zij betalen een percentage afdracht en moeten voldoen aan een aantal voorwaarden waaronder HACCP.

Voor meer informatie en inschrijving:
Marktkramen en vrije plaatsen:
Vera van der Weele, 0611068615
of stuur een email naar team@vegetafel.nl
Catering:
stuur een email naar team@vegetafel.nl en vraag naar de voorwaarden. Geef duidelijk aan welk product je verkoopt en wat je website is.

 

Schrijf je nu online in voor Vegenement Rotterdam

Online inschrijven voor Vegenement Rotterdam.