Vegenement VegFestNL 2018

Vegenement VegFestNL op 27 en 28 oktober in Jaarbeurs Utrecht

logo VegFestNLKom ook als standhouder naar Vegenement VegFestNL, dé veganistische beurs van Nederland? Dit jaar alweer de 5e editie van dit gezellige evenement.

Wij voelen ons vereerd dat we op 27 en 28 oktober wederom welkom zijn in Jaarbeurs Utrecht met VegFestNL. Voor het vijfde jaar op rij organiseren wij dit evenement. Dit jaar al voor de derde maal in de Jaarbeurs, ook dit jaar weer in het Beatrixgebouw. Onze contactpersonen in de Jaarbeurs zijn buitengewoon geïnteresseerd in de vegan lifestyle en wij hebben ze beloofd dat ze een geweldig feest mogen verwachten op onze vloer. Standhouders zullen welkom zijn in de Expozaal en de centrale hal. Daarnaast zullen wij een zeer uitgebreid sprekersaanbod realiseren in de zalen op de eerste verdieping van het Beatrixgebouw.

Standhouders en cateraars

Reguliere vegan standhouders:
Ben je geïntereseerd in een stand, maar is er behoefte aan aanvullend advies? Neem dan contact op met:
Annika Hagen,  annika@vegetafel.nl of 0629781123
Edna Azulay, edna@vegetafel.nl of 0611068615

Cateraars: VOL! ER WORDEN GEEN CATERAARS MEER TOEGELATEN
Voor cateraars gelden andere afspraken dan voor de reguliere stands. We zullen het aantal stands dat vergeven wordt aan cateraars beperken tot maximaal zes, waarbij wordt gelet op de diversiteit in het aanbod. Voor meer informatie over een stand voor catering, neem contact op met Christine Burgemeester via christine@vegetafel.nl of 0641959752.

Voor alle standhouders en cateraars geldt:
Gebruik van gas en vuur is niet toegestaan en u wordt geacht de HACCP regels in acht te nemen. Standhouders die voedsel verkopen of hapjes uitdelen zullen verplicht een formulier in moeten vullen.

Gratis stands?
Wij krijgen erg vaak vragen van stichtingen en kleine bedrijven of ze een gratis stand kunnen krijgen. Helaas is dat niet mogelijk. Wij proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, maar weggeven kunnen we niet. We vinden dat ook niet eerlijk voor standhouders die wél standgeld betalen.

Schrijf je nu online in voor VegFestNL 2018

Online inschrijven voor VegFestNL, klik op deze link.