Vegenement VegFestNL 2019

Vegenement VegFestNL op 2 en 3 november in Jaarbeurs Utrecht

logo VegFestNLKom ook als standhouder naar Vegenement VegFestNL, dé veganistische beurs van Nederland? Dit jaar alweer de 6e editie van dit gezellige evenement.

Wij voelen ons vereerd dat we op 2 en 3 november wederom welkom zijn in Jaarbeurs Utrecht met VegFestNL. Voor het zesde jaar op rij organiseren wij dit evenement in de Jaarbeurs Ook dit jaar weer in de expozaal onder het Beatrixtheater. Onze contactpersonen in de Jaarbeurs zijn buitengewoon geïnteresseerd in de vegan lifestyle en wij hebben ze beloofd dat ze een geweldig feest mogen verwachten op onze vloer. Standhouders zullen welkom zijn in de Expozaal. Voor goede doelen met een klein budget zal een speciaal veld gereed gemaakt worden in de centrale hal. Daarnaast zullen wij een zeer uitgebreid sprekersaanbod realiseren in de zalen op de eerste verdieping van het Beatrixgebouw.

Standhouders en cateraars

Reguliere vegan standhouders: (Let op! Geen catering!)
Ben je geïntereseerd in een stand, maar is er behoefte aan aanvullend advies? Neem dan contact op via: team@vegetafel.nl

Cateraars: 
Voor cateraars gelden andere afspraken dan voor de reguliere stands. We zullen het aantal stands dat vergeven wordt aan cateraars beperken, waarbij wordt gelet op de diversiteit in het aanbod, de versheid en de originaliteit. Voor meer informatie over een stand voor catering, neem contact op: info@vegetafe.nl

Voor alle standhouders en cateraars geldt:
Gebruik van gas en vuur is niet toegestaan en u wordt geacht de HACCP regels in acht te nemen. Standhouders die voedsel verkopen of hapjes uitdelen zullen verplicht een formulier in moeten vullen.

Gratis stands?
Wij krijgen erg vaak vragen van stichtingen en kleine bedrijven of ze een gratis stand kunnen krijgen. Helaas is dat niet mogelijk. Wij proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, maar weggeven kunnen we niet. We vinden dat ook niet eerlijk voor standhouders die wél standgeld betalen.

Schrijf je nu online in voor Vegenement VegFestNL

Schrijf je nu in voor Vegenement VegFestNL

Heel speciaal tarief voor goede doelen!

Natuurlijk vinden we het superleuk dat er zoveel goede doelen zijn en heel vaak krijgen we de vraag of we geen gratis stand kunnen geven, want het is zo'n goed doel. Dat willen we wel graag, maar het is helaas niet mogelijk. Er zijn zoveel goede doelen die wij een warm hart toedragen, maar ook wij hebben met kosten te maken. Dus hebben we een tussenoplossing bedacht. Goede doelen zijn van harte welkom in de reguliere zaal. De expozaal. Maar, speciaal voor de goede doelen die dat niet kunnen betalen plaatsen we dit jaar tafels (let op, geen stands) in de centrale hal van het Beatrixgebouw (voor de kassa's van het evenement). Per tafel betaal je een aangepast tarief. Je mag geen eten en drinken verkopen en alleen merchandise van je eigen goede doel. Natuurlijk mag je ook inzamelen en leden of donateurs werven voor je goede doel.

Schrijf je hier online in of neem contact met ons op via team@vegetafel.nl.