Over ons

Vegetafel organiseert duurzame, vegetarische en veganistische evenementen, helpt u met het promoten van uw product en adviseert over productpromotie, evenementorganisatie en de vegetarisch en veganistische markt.

Veggie Fair

VegFestNL

Het Vegetafel Team

Het team van Vegetafel bestaat uit diverse interne en externe medewerkers en vrijwilligers. Wij stellen ons graag aan u voor!

Christine Burgemeester - Directeur

Christine Burgemeester begon al op jonge leeftijd met vrijwilligerswerk. Voeding en dieren hebben daarbij altijd een belangrijke rol gespeeld. Het respect voor het leven, maar ook het zoeken naar de balans, gingen later een steeds grotere rol spelen. Mensen, dieren, voedsel, het werden steeds belangrijker onderwerpen in haar leven.

Na een aantal jaren in het bedrijfsleven haar geld verdiend te hebben, besloot Christine in 2012 als zelfstandig ondernemer verder te gaan en Vegetafel op te richten: een bedrijf op commerciële basis, maar met een ideële inslag. Een jaar na de oprichting van Vegetafel volgt haar tweede bedrijf, Vegenement. Waar Vegetafel zich vooral richt op langdurige samenwerking, zal Vegenement zich gaan richten op meer incidentele en kleinere feesten en partijen. In 2013 verzorgde zij de eerste Veggie Fair, dit evenement zal zich jaarlijks gaan herhalen. VegFestNL is een tweede evenement in beheer van Vegetafel.

Naast Vegetafel en Vegenement, is Christine Burgemeester werkzaam als administratief coördinator bij de Stichting Kinder Kanker Genezing. Voor deze stichting verzorgt zij diverse werkzaamheden. Als aanspreekpunt van donateurs en bedrijven, maar ook als filter voor het bestuur van deze stichting heeft zij een goed overzicht van de dagelijkse gang van zaken. Een fijne baan, waar ze nog lang van hoopt te mogen genieten.

Jeroen Koedam - Relatiemanager

Jeroen Koedam is eigenaar van marketingbureau Sano. Jeroen geniet ervan om binnen zijn werkveld (laten we het noemen, veganisme) in contact te komen met enthousiaste mensen die, met hun producten of diensten, de wereld een stukje mooier maken.

Binnen het team van Vegetafel verzorgt Jeroen vanaf 2017 de acquisitie. Wil je meer weten over het boeken van een stand op Veggie Fair of VegFestNL? Hij is te bereiken via jeroen@vegetafel.nl of bel 0629781123.

Lena Pegas Silva - Medewerkster backoffice

Dankzij Lena blijft het rustig op kantoor tijdens evenementen. Lena studeert nog, ze volgt de opleiding Dier en Zorg aan het Wellant College te Rotterdam. In het dagelijks leven is zij regelmatig bezig met het verzorgen, knuffelen en vermaken van dieren. Zij loopt op dit moment (maart 2017) stage bij het bedrijf stichting Vogelklas Karel Schot.

"Ik ben spontaan, leer snel en ik hou er van om bezig te zijn. Stilzitten is niks voor mij. Ik ben heel spontaan". De primaire taak van Lena is aanspreekpunt zijn op kantoor als haar collegae op pad zijn voor een event. Tegelijkertijd zorgt zij dan voor de op kantoor aanwezige dieren.

Lucie van der Zeeuw - Financiƫle administratie

Lucie verzorgt onze boekhouding tot in de puntjes.

Lotte Smallegange

Lotte SmallegangeLotte werkt sinds juni 2015 bij Vegetafel. Achter de schermen houdt zij zich voornamelijk bezig met het verzinnen van plannetjes voor de evenementen, ze helpt bij diverse werkzaamheden in de voorbereiding en ook met de vormgeving zal zij aan het werk gaan.

"Ik heb mediavormgeving gedaan. Ik woon samen met mijn vriend Bryan. Mijn hobbies zijn fotografie, tekenen en puzzelen. Koken doe ik ook graag."

Sanne Noordegraaf

Sanne is terug te zien op een deel van onze YouTube filmpjes. In 2015 liep zijn stage bij Vegetafel en Vegenement en hielp zij onderandere aan de evenementen Wereld Oceaan Dag, VegeQ, Veggie Fair en VegFestNL.

Tim Plantfeber - Medewerker backoffice

Tim verzorgt de technische zaken achter de schermen.

Vera van der Weele - Relatiemanager restaurants

Vera, van origine een Zeeuw, heeft in 2009 Stichting Opvang Pettings opgericht, een knaagdieren(+) opvang in Rotterdam waar ze zich nog steeds met veel passie voor inzet naast haar werk. Na haar studie Communicatie & management is ze nog een tijdje werkzaam geweest als teamleider in de horeca. Vera houdt zich binnen Vegetafel bezig met het contact met restaurants met vegetarische opties.