Over ons

Vegetafel organiseert duurzame, vegetarische en veganistische evenementen, helpt u met het promoten van uw product en adviseert over productpromotie, evenementorganisatie en de vegetarisch en veganistische markt.

Veggie Fair

VegFestNL

Het Vegetafel Team

Christine Burgemeester - Directeur

Christine Burgemeester begon al op jonge leeftijd met vrijwilligerswerk. Voeding en dieren hebben daarbij altijd een belangrijke rol gespeeld. Het respect voor het leven, maar ook het zoeken naar de balans, gingen later een steeds grotere rol spelen. Mensen, dieren, voedsel, het werden steeds belangrijker onderwerpen in haar leven.

Na een aantal jaren in het bedrijfsleven haar geld verdiend te hebben, besloot Christine in 2012 als zelfstandig ondernemer verder te gaan en Vegetafel op te richten: een bedrijf op commerciële basis, maar met een ideële inslag. Een jaar na de oprichting van Vegetafel volgt haar tweede bedrijf, Vegenement. Waar Vegetafel zich vooral richt op langdurige samenwerking, zal Vegenement zich gaan richten op meer incidentele en kleinere feesten en partijen. In 2013 verzorgde zij de eerste Veggie Fair, dit evenement zal zich jaarlijks gaan herhalen. VegFestNL is een tweede evenement in beheer van Vegetafel.

Naast Vegetafel en Vegenement, is Christine Burgemeester werkzaam als administratief coördinator bij de Stichting Kinder Kanker Genezing. Voor deze stichting verzorgt zij diverse werkzaamheden. Als aanspreekpunt van donateurs en bedrijven, maar ook als filter voor het bestuur van deze stichting heeft zij een goed overzicht van de dagelijkse gang van zaken. Een fijne baan, waar ze nog lang van hoopt te mogen genieten.

ONZE RELATIE MANAGERS

Daniƫlle van Amstelfort - Relatiemanager

Daniëlle is te bereiken:

Danielle van Amelsfort, is oprichter en eigenaresse van Tea and More. Een veganistisch catering bedrijf gespecialiseerd in high-tea en patisserie. Met ongeveer 16 jaar horeca ervaring heeft zij het inzicht om mee te werken aan een mooi evenement absoluut meegekregen. Daniëlle is klantvriendelijk, gastvrij en recht door zee.

E-mail: danielle@vegetafel.nl
Telefoon: 0611068615

Jeroen Koedam - Relatiemanager

Jeroen Koedam is eigenaar van marketingbureau Sano. Jeroen geniet ervan om binnen zijn werkveld (laten we het noemen, veganisme) in contact te komen met enthousiaste mensen die, met hun producten of diensten, de wereld een stukje mooier maken.

Sinds begin 2017 is Jeroen relatiemanager bij Vegetafel. Wil je meer weten over het boeken van een stand op onze evenementen, neem dan contact op met Jeroen:
Email: jeroen@vegetafel.nl
Telefoon: 0629781123.

Keurmerk Gastvrij voor Vegetariers

Tess, Helen en Vera kunnen u meer informatie geven over het keurmerk Gastvrij voor Vegetariërs. Ze zijn te bereiken via restaurantkeurmerk@vegetafel.nl of telefonisch via 0615262440.

ONZE MEDEWERKERS EVENEMENTENTEAM

Caroline Haas - Medewerker Evenemententeam

Caroline werkt sinds 2017 bij Vegetafel en studeert nog aan de middelbare school. Ze doet aan hockey, zeilen en in de weekenden helpt ze mee voor, en achter de schermen van het Vegetafel en Vegenement team.

Timo Haas - Medewerker Evenemententeam

Tim Plantfeber - Medewerker Evenemententeam

ONZE MEDEWERKERS BACKOFFICE

Lena Pegas Silva - Medewerkster backoffice

Dankzij Lena blijft het rustig op kantoor tijdens evenementen. Lena studeert nog, ze volgt de opleiding Dier en Zorg aan het Wellant College te Rotterdam. In het dagelijks leven is zij regelmatig bezig met het verzorgen, knuffelen en vermaken van dieren. Zij loopt op dit moment (maart 2017) stage bij het bedrijf stichting Vogelklas Karel Schot.

"Ik ben spontaan, leer snel en ik hou er van om bezig te zijn. Stilzitten is niks voor mij. Ik ben heel spontaan". De primaire taak van Lena is aanspreekpunt zijn op kantoor als haar collegae op pad zijn voor een event. Tegelijkertijd zorgt zij dan voor de op kantoor aanwezige dieren.

Lotte Smallegange

Lotte SmallegangeLotte werkt sinds juni 2015 bij Vegetafel. Achter de schermen houdt zij zich voornamelijk bezig met het verzinnen van plannetjes voor de evenementen, ze helpt bij diverse werkzaamheden in de voorbereiding en ook met de vormgeving zal zij aan het werk gaan.

"Ik heb mediavormgeving gedaan. Ik woon samen met mijn vriend Bryan. Mijn hobbies zijn fotografie, tekenen en puzzelen. Koken doe ik ook graag."