Reacties van bezoekers en klanten

Enkele reacties van klanten en deelnemers:

Floris de Graad en Vincent Kagie, Vegetariërsbond

"Christine Burgemeester heeft in 3 jaar van het idee om een ledenbarbecue te organiseren een mooi jaarlijks terugkerend evenement gemaakt waar honderden mensen op af komen: De VegeQ. Met de VegeQ heeft ze een mooi visitekaartje afgegeven en een prachtig evenement neergezet. Na afloop van dit evenement zie je dan ook overal positieve reacties verschijnen en iedereen gaat met een tevreden en voldaan gevoel naar huis. Daarnaast is het ook zeer prettig samenwerken met Christine. Ze komt afspraken na, zorgt dat alles geregeld is, denkt mee en is flexibel als het kan en doelgericht als het moet. Maar bovenal is ze iemand die zorgt dat het evenement tot in de puntjes geregeld is en dat alle gasten tevreden naar huis gaan."

Vincent Kagie (Coördinator Campagnes en Communicatie Vegetariërsbond en opdrachtgever/begeleider) en Floris de Graad (Directeur Vegetariërsbond)

Enkele reacties van VegeQ (Vegetariërsbond)

“Wat een ontzettend goed gelukte VegeQ was dat vandaag! Goed georganiseerd zeg, ik heb heerlijk gegeten en me uitstekend vermaakt. Echt heel goed gedaan. Het was de reis naar Rotterdam zeker waard.”

“Mijn complimenten voor de VegeQ vandaag. Heel goed georganiseerd. Er waren dit keer geen lange rijen, alles liep lekker en er was meer dan voldoende heerlijk eten. En wat een uitgebreide keuze in soorten eten. Ook was het fijn dat er duidelijk was aangegeven wat vegetarisch en wat veganistisch was. En ook de proeverij /markt was leuk. Ook een goed idee om voor de cupcake iedereen een bonnetje te geven. En nog een goodiebag mee! Wat een hoop werk hebben jullie verzet! Heel erg bedankt voor de fijne middag :)”

Enkele reacties van Pannenkoeken eten in Utrecht (Vegadates)

“Je straalt een hele fijne energie uit. Heel veel warmte ook, dat is zo mooi. Heerlijk hoe je me de vrijheid geeft om bij mezelf te blijven, niet druk te maken! Het stelt me in staat om echt te zijn. Dankjewel, erg waardevol hoe je met mensen omgaat.”

“Super leuk feestje was het. Dank je wel.”

Enkele reacties van de gasten van Veggie Valentijn

“Ik heb echt genoten van de laatste ontmoetingsdag in Amersfoort. Ik hoop dat Vegadates veel meer van dit soort activiteiten gaat inplannen.”

“Complimenten, ook voor de kok, voor de organisatie en het goede, lekkere eten. Mijn wens zou zijn maandelijks of tweemaandelijks een spelletjesdag met eten daar in Amersfoort. Een goede manier om een gelijkgestemde te vinden, omdat je snel iemands karakter kunt ontdekken tijdens het spelen. Vaak is het alleen eten en praten, of eten en dansen en praten. Maar niet iedereen is een prater. Dus hopelijk vaker hetzelfde concept!”

“Bij deze bedank ik je even voor de topavond van Veggie Valentijn bij de Expeditie!
Ik hou de site in de gaten voor de volgende evenementen! Bedankt voor deze mooie ervaring.”